/Stats

UnFreeZe/FreeFUn/spacius Game Servers forum.
nickaero
User lv3
User lv3
Posts: 54
Joined: Tue Aug 11, 2020 20:40

/Stats

Post by nickaero »

Would it be possible to add thw /stats command to Unfreeze servers? I tried but it doesnt work atm.

User avatar
adminless
Site Admin
Site Admin
Posts: 2167
Joined: Thu Nov 03, 2016 19:05
in-game nick: not available
Location: Vigo (Spain)

Re: /Stats

Post by adminless »

the "stats" command on these servers is just open unfreeze.fpsclasico.de, freefun.fpsclasico.de, glacius.fpsclasico.de, vps.fpsclasico.de and so on in your browser for some comprehensive game and players stats beside you have displayed at all times every player accuracy on the scoreboard.

nickaero
User lv3
User lv3
Posts: 54
Joined: Tue Aug 11, 2020 20:40

Re: /Stats

Post by nickaero »

But /stats command is much more convenient, plus Masters server has it.

User avatar
adminless
Site Admin
Site Admin
Posts: 2167
Joined: Thu Nov 03, 2016 19:05
in-game nick: not available
Location: Vigo (Spain)

Re: /Stats

Post by adminless »

that command is pretty much irrelevant compared to the comprehensive stats sites besides I repeat, you have displayed at all times every player accuracy on the scoreboard without the need to type anything else but press and hold the scores binded key on your game (tab by default) hence that's a total waste of time. but anyways I'm not trying to "sell" you anything if that's the deciding factor for a game to you then stick with the masters server if that's what you want, I'm not gonna throw away time on meaningless stuff, there's plenty of a lot better stuff to do here besides that. matter of fact, that's not even on the to do list any time soon.

nickaero
User lv3
User lv3
Posts: 54
Joined: Tue Aug 11, 2020 20:40

Re: /Stats

Post by nickaero »

Ok