ip6 is gone from the list

UnFreeZe/FreeFUn/spacius Game Servers forum.
User avatar
imprecise
User lv4
User lv4
Posts: 133
Joined: Mon May 04, 2020 17:30
in-game nick: imprecise
Location: France

ip6 is gone from the list

Post by imprecise »

Hi Adminless

when i run ioquake3.x86_64.exe then multiplayer i find only ip4, ip6 is gone from the list.

What should I do to get ip6 back in the list without reinstalling everything.

thanks in advance.
"My ability to concentrate is so short that ... Oh a butterfly !"

User avatar
adminless
Site Admin
Site Admin
Posts: 2213
Joined: Thu Nov 03, 2016 19:05
in-game nick: not available
Location: Vigo (Spain)

Re: ip6 is gone from the list

Post by adminless »

considering you're posting that from a ipv4 address the most likely to me seems that simply your ipv6 broke at some point. try doing ping -6 google.com from a shell and see if you're getting any responses. if you don't then your ipv6 is broken at the moment. in such case try restarting your router and sorting it out. if not possible then simply get in touch with your isp for further assistance explaining you don't have ipv6 connectivity.

User avatar
imprecise
User lv4
User lv4
Posts: 133
Joined: Mon May 04, 2020 17:30
in-game nick: imprecise
Location: France

Re: ip6 is gone from the list

Post by imprecise »

thank you very much for your help Adminless

I followed your advice, I cut the power to the modem and the computer for 5 minutes then I restarted and everything is in order now ipv6 is now in my list of servers
"My ability to concentrate is so short that ... Oh a butterfly !"